gemakismijnvak_poppetje_250hoog

Wie zit er achter GEMAKismijnVAK?

Over Caroline Meijer

Na mijn ESA (Europees Secretaresse Academie) diploma heb ik jaren ervaring opgedaan in het bedrijfsleven met name op het gebied van de financiële administratie.

Een belangrijk onderdeel is het binnenhalen van achterstallige betalingen. Al snel bleek dat ik daar talent voor heb: binnen 3 maanden is 80% van de openstaande posten betaald!

Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger. Gedurende mijn vrijwilligerswerk kwam ik er steeds meer achter dat familie, vrienden en kennissen vaak moeite hadden om hun administratie op orde te brengen èn te houden. Ik heb daar dan ook veelvuldig mee geholpen.

Dit is de basis voor GEMAKismijnVAK: het helpen van mensen van jong tot oud om hun administratie op orde te brengen èn te houden. Immers: een opgeruimde administratie voorkomt chaos in de financiën, maar ook in het hoofd.

Ook ben ik mij meer gaan bekwamen in het besparen op de (dagelijkse) uitgaven. Dit is de derde poot van GEMAKismijnVAK: iedereen wil geld overhouden om leuke dingen te kunnen doen. GEMAKismijnVAK maakt dit mogelijk!

Wil u weten wat ik voor u kan betekenen? Klik dan hier voor een vrijblijvende afspraak.

Wat klanten zeggen