poppetje_klok 225x265

Weer een maand voorbij: tijd voor de administratie waaraan u misschien wel een hekel hebt. Neem vrijblijvend contact op. Klik hier en u kunt door met uw werk, terwijl die vervelende klus u uit handen wordt genomen.

Ordening leidt tot rust

Maak het uzelf gemakkelijk! Ziet u elke maand op tegen het doen van de administratie, zoals het betalen van rekeningen, bijwerken van bankafschriften en -gegevens en archiveren? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Dit is precies wat GEMAKismijnVAK doet.

Graag neem ik u dit werk uit handen. Zodat u uw vrije tijd kunt invullen zoals u dat wilt – zonder verplichtingen.
U mag uw administratie aanleveren zoals dat voor u het gemakkelijkst is: digitaal, in een mapje, in een doos of plastic zak. U krijgt alles keurig gesorteerd en geordend terug.

Indien u wenst, gaan we samen op zoek naar een voor u zo gemakkelijk en logisch mogelijk systeem, zodat u uw administratie voortaan zelf eenvoudig kunt bijhouden. GEMAKismijnVAK komt dan één keer per kwartaal langs om te kijken of het systeem nog goed werkt, en of het u lukt om alles bij te houden. Zo nodig stuur ik bij of ik neem het weer over. Precies wat u wilt. Hiervoor krijgt u een speciaal (abonnementen)tarief.

Zó wordt uw administratie een makkie!