poppetje_spaarvarken 225x265

Laat uw administratie doorlichten: heel  grote kans dat dit tot besparing(en) leidt! Neem nu vrijblijvend contact op.

Inzicht leidt tot besparing

Een georganiseerde administratie leidt vaak tot geldbesparing. Ik krijg inzicht in het aantal abonnementen dat u hebt lopen, de verzekeringen die u dubbel hebt afgesloten, of waaraan het juist ontbreekt. Misschien hebt u wel recht op zorg- of huurtoeslag. Als u wilt, help ik bij het invullen van deze formulieren.

Tijdens het opruimen van uw administratie kom ik mogelijk zaken tegen die goedkoper of efficiënter kunnen. Ik geef u dan ook graag besparingstips. Mijn advies is onpartijdig, want ik ben niet afhankelijk van welk bedrijf dan ook!

Nieuwsgierig of ik wat voor u kan betekenen? Klik hier voor een vrijblijvende afspraak.