poppetje_rekenmachine

Heeft u nog veel geld tegoed van uw klanten en heeft u moeite om hier zelf achteraan te gaan? Klik hier om een vrijblijvende afspraak te maken.

Contact leidt tot besparingen

Ondernemers denken er liever niet aan, maar ze hebben allemaal wel eens te maken met wanbetalers. Extra vervelend als het een vaste klant of relatie betreft. Herkent u dit? En vindt u het zonde van uw tijd als u erachteraan moet? U hebt wel iets anders te doen: uw corebusiness. Maar het geld moet wél naar u overgemaakt worden.

GEMAKismijnVAK kan dit voor u oplossen. Soms is er sprake van onwil van de klant, soms is er iets misgegaan in het proces van de betaling. De factuur is op een verkeerde stapel beland of de klant heeft zijn product betaald voordat de factuur was verstuurd. Of de persoon die verantwoordelijk is voor de betaling, is niet te traceren binnen een groot bedrijf. Kortom, het kan van alles zijn.

De resultaten van mijn aanpak zijn goed: gemiddeld is binnen drie maanden al 80 procent van de openstaande posten op uw rekening bijgeschreven. En er zijn nog andere voordelen: u hoeft geen incassobureau in te schakelen. Dat bespaart u geld én het contact met uw (vaste) klant wordt niet verstoord. Kortom, een win-winsituatie.

De aanhouder wint… Deze uitspraak is op mij van toepassing. Zeg vooral niet tegen mij: ‘Dat zal wel niet lukken.’ Door zo’n opmerking krijg ik alleen maar meer inspiratie en energie om alle wegen te bewandelen die nodig zijn voor het innen van de uitstaande facturen.

Op welke locatie ik dit werk voor u ga doen bepaalt u: ik kan het vanuit mijn eigen kantoor doen, maar uiteraard kan ik ook bij u aan de slag. Wat u wilt. De keus is aan u!

Lijkt het u wat? Klik hier om contact op te nemen.